9 Ocak 2014 Perşembe

Güldüren Futbol...

Gerek ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı süreç, gerekse de Avrupa'nın çoğu liginde devre arasına gelen bu dönemde biraz da kafaları dağıtmak, biraz olsun tebessüm ettirmek anlamında sizlerle birkaç esprili fotoğraf paylaşacağım. 

Yine geçen sene bu zamanlara denk getirdiğim "Futbolun Mizahi Yönü" başlıklı yazı dizisi 5 bölüm halinde yayınlanmış ve bir hayli dikkat çekmişti...


Bakalım sizler için seçtiğim futbola mizah katan fotoğrafları beğenecek misiniz?


Hazırsanız başlayalım :))




Malum Manchester Unıted, David Moyes ile hiç iyi gitmiyor ve ardı ardına alınan başarısız sonuçlar sonrası takım içinde futbolcular üzerinde de bu durum fazlasıyla hissediliyor. Geçenlerde maça dalan Arsene Wenger, bir an cep telefonunun ısrarla çaldığını görünce bakma gereği duymuş :)


O da ne? Eski oyuncusu Robin van Persie onu tam 130 kez aramış, acaba neden :))




Bu fotoğrafta elbette çok gülünecek bir durum yok ama şimdilerin "fenomen" futbolcusu Cristiano Ronaldo ve "trivela" Ricardo Quaresma'nın bu çocukluk fotoğrafını yakalayınca hemen paylaşayım dedim. 


Yine de kıyafetleri, saç şekilleri ve masumane görüntüleri biraz tebessümü hak ediyor :))


Düşünsenize bizim futbol ligimizde böylesine bayanlardan oluşan yan hakemler olduğunu...

Futbolcular ne kadar sahada profesyonel olsalar da onlar da insanlar sonuçta ve böylesine bir güzellik sonrası da gözlerin bir kez de olsa oraya kaymaması mümkün değil...

Zaten bu fotoğraf da o bahsettiğim "gözleri kayan" futbolcuların olduğu maçtan ve istatistikler çok ilginç...

Maçta gol olmamış, toplamda 20 kez korner kullanılmış ve tam 836 kez taç atışı atılmış :))



Drogba'nın ne kadar güçlü bir futbolcu olduğunu bilmeyen yoktur ve 35 yaşında kendisine bu kadar iyi bakan, profesyonelliği zirve noktasında yaşayan bir futbolcuyu her zaman görmek pek mümkün olmuyor.

Fildişi'li yıldız, geçenlerde attığı gol sonrası çimlere orantısız bir baskı uygulamış ve fotoğraf karesine de bu şekilde yansımış :)) 
Mourinho - Guardiola rekabetini ve ikilinin karşılaşacağı maçlar öncesindeki polemiklerini bilmeyen / duymayan yoktur. Gerçi bu tarz polemikleri çoğu zaman Jose Mourinho başlatır :)

Yalnız Mourinho, ikili rekabette genç meslektaşı Guardiola karşısında biraz geride (7-3) ve bu durum ister istemez Portekizliyi rahatsız etmekte.


Geçenlerde müthiş ikili tekrar karşı karşıya geldiler ve Jose, bu defa çareyi onu vurmakla buldu :))




Dünyada herkes çift yaratılmış derler büyüklerimiz. Hakikaten de öyledir. Herkes mutlaka tanıdığı birisine başkasını benzetmiş ve "Bu kadar da benzerlik olmaz" demiştir...


Geçenlerde bir markette çekilen fotoğrafta ise efsane teknik adam Sir Alex Ferguson'a tıpatıp benzeyen bir bayan görüntülendi.


Biz insanları birbirlerine benzetirken aynı cinsler için bu durumu baz alırız fakat bu defa bir bayanı erkeğe benzetmek ise gayet esprili olmuş :))







Yeşil sahaların son 10 yılda belki de en iyi ikili sıralamasında rahatlıkla ilk 5'e girecek futbolcuları...


Xavi ve İniesta ikilisi...


Oyunu her iki bölgede de muazzam oynayan ve Messi gibi bir futbol sihirbazının bu denli popüler olmasının en büyük sebepleri belki de bu ikili...


Xavi ve İniesta'yı birleştirdiğinizde ise işte böyle birşey ortaya çıkıyor :


XAVİESTA...



twitter.com/serdarsozkesen

2 yorum:

SON 1 AYDA EN ÇOK OKUNANLAR