4 Nisan 2014 Cuma

İddaa Tahminleri (5-6 Nisan 2014)

2,5 yılı aşkın süredir blog yazarlığı yapıyorum... Yıllardır İddaa ve bahis sektörünün içinde olmama rağmen daha önce hiç bu platformdan ne kupon verdim ne de güvendiğim maçlar hakkında görüşümü belirttim.

Bugün bir ilki gerçekleştirerek (biraz da deneme maksatlı) sizlere 5-6 Nisan 2014 programından kafama yatan maçları tek tek sıralayarak vereceğim. Bu tarz bir uygulamayı ilk defa yapacağım için oranlar biraz düşük kalabilir, maruz görün. (İlerleyen haftalarda yüksek oranları da vereceğim) Gerek yazılarım da gerekse de düşüncelerimde özgünlük ve farklılık prensibiyle hareket ettiğim için iddaa konusunda da faklı olarak az tercih edilen liglere de ağırlık verecek ve bu sayede "en çok tercih edilen maçlarda sürpriz daha çok olur" klişesine uygun hareket edeceğim.

Sizlerden tek ricam, sizler de en güvendiğiniz maçları ya da kuponlarınızı bu konunun altındaki yorum köşesinde belirtmeniz. Bu konsepti ilk kez deneyeceğim. O yüzden genel olarak başarısız olursam "senin yüzünden yattım" tarzı düşüncelerle karşılaşmama adına sadece güvendiğim maçları paylaşacağım. Yani kupon vermeyeceğim. Sizler zaten kafanıza uygun olanları, kendi seçtiğiniz maçlarla kombine edip, en iyi kuponu oluşturacağınıza eminim. Eğer ilk denememiz nispeten başarılı olur ve ilgi yeterli düzeyde olursa her Cuma bu konsepti devam ettireceğim.

Böyle bir girişten sonra, 5-6 Nisan 2014 programından seçtiğim maçlara geçelim :


Resimdeki maçların hiçbiri kupon değildir. Sadece bilgi amaçlı yani tercih ettiğim maçlar ve oranlarından ibarettir.

Sizler seçtiğim toplam 18 maçtan dilediklerinizi kendi kuponlarınıza ekleyebilirsiniz.





twitter.com/serdarsozkesen

GÜNCELLEME (7 NİSAN 2014)
Evet, ilk iddaa tahmin denememizi tamamladık. Toplamda verdiğim 18 maçın 10 tanesi TUTTU (% 56 başarı). Zaten kendi kendime sözüm vardı, % 50'nin altında kalırsam daha tahmin vermeyeceğim diye :) Genel iddaa prensibim kazanmaya daha fazla ihtiyacı olan ve formda takımları seçmiş olmamdır. O yüzden özellikle tercihlerim arasındaki Ankaraspor ve St. Etienne takımlarının puan kaybetmelerini bizler için değil ama kendileri için büyük kayıp olarak görüyorum.

Bu arada, Cumartesi tahminlerinde 11'de 4 başarı sağlarken, Pazar tahminlerinde 7'de 6 yaparak son anda geri dönüş yaptık ve kasayı makul seviyelere çektik diye düşünüyorum :) 
3 gün gibi kısa süre içerisinde bu konuya toplamda 400'ün üzerinde 'tık' gelmiş, bu istatistikle beraber bu hafta Cuma günü gene tahmin yapmaya devam edeceğim. Bu defa hedefimiz % 60 başarı oranın üzerine çıkmak...

Manchester City - Southampton 1  
Chester - Hyde 1  
Gateshead - Tamworth 1  
Chelsea - Stoke 3,5 ALT 
Lazio - Sampdoria 1  
Fiorentina - Udınese 1  
Bolu - Kahramanmaraş 1  
Westham - Liverpool 2  
Sevilla - Espanyol 1  
Valladolid - Valencia 10 ÇŞ  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SON 1 AYDA EN ÇOK OKUNANLAR